Ψηφοθηρία Πουλιάση με παλαιοκομματικές μεθόδους

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ
Από τους νέους ανθρώπους που ασχολούνται με τα κοινά περιμένει κανείς μια διαφορετική νοοτροπία. Αυτό θα πίστευε και για τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Δημήτρη Πουλιάση, ιδίως γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος, δεν παρασύρθηκε, στη διάρκεια της θητείας του από τις σειρήνες του λαϊκισμού. 
Όμως, φαίνεται ότι, τελικά, υπέκυψε στο δέλεαρ της επανεκλογής και χρησιμοποίησε τις παλαιοκομματικές μεθόδους άλλων συναδέλφων του. 
Συγκεκριμένα, υπάρχουν καταγγελίες ότι το γραφείο του εξέδιδε «μαγικά χαρτάκια» με τα οποία επιλεγμένοι δημότες προμηθεύονταν, δωρεάν, αρνιά, από εξουσιοδοτημένο κρεοπωλείο της Λεωφόρου Φυλής. Επίσης ότι ο φάκελος με την ευχετήρια κάρτα του για το Πάσχα, που έδινε προσωπικά, στις καθαρίστριες των Δημοτικών Σχολείων, περιείχε κι ένα πενηντάρικο επιπλέον των νομίμων αποδοχών τους. Η όλη χειρονομία συνοδευόταν από τις πατροπαράδοτες ευχές αλλά κι από την υπενθύμιση ότι αν δεν είχε φροντίσει προσωπικά το θέμα, οι καθαρίστριες θα πληρώνονταν από την επόμενη σχολική χρονιά. Κι ο επίλογος ήταν ότι περιμένει να του ανταποδώσουν την αγάπη τους, ψηφίζοντάς τον στις εκλογές. Ιδού και μερικά στοιχεία ότι τα καταγγελόμενα δεν είναι αβάσιμα. 
Στις φωτό διακρίνεται η κάρτα του Δημήτρη Πουλιάση και το διαβιβαστικό για το αρνί μαζί με το πενηντάρι και τα κρασιά του Δημάρχου.


2 σχόλια: Γράψτε το σχόλιο σας...

  1. Αν οι εκλογές ήταν κάνα μήνα νωρίτερα θα μοιράζανε μπακαλιάρο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν οι εκλογές ήταν λίγο νωρίτερα θα μοιράζανε κανα κομμάτι μπακαλιάρο …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή